Over de trimsalon

 

Wie/wat is Trimsalon Goldsett

Drijvende kracht achter de trimsalon is Kelly Bastiaanssen-Wibbelink.

Ik heb reeds jaren Golden Retrievers en Gordon Setters. Met onze honden ga ik veel naar tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Dit is een gezamenlijke hobby met mijn echtgenoot en moeder. Voor deze tentoonstellingen moeten de honden getrimd worden, hier begon het dus mee. Het trimmen van Retrievers en Setters doe ik al jaren. Daarnaast heb ik met mijn moeder een eigen kennel 'Dutch Consolidation'. Onder deze naam fokken wij zo af en toe een nestje.

 

Doel

"Ons doel is de hond er, op een leuke en ontspannen manier, goed verzorgt uit te laten zien "

 

Locatie

Vanaf 11 april 2011 zijn wij gevestigd in onze geheel nieuwe trimsalon (van ruim 30 m2) aan de Schoneveldsweg 21 te Ambt Delden.

 

Deze trimsalon is, zoals u van ons gewend bent, uiteraard weer van alle gemakken voorzien. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Hieronder enkele foto´s van onze nieuwe trimsalon:

 

Nadat u uw auto geparkeerd heeft loopt u richting de woning en salon waar u de ingang van de salon treft in de voormalige garage

 

Bij binnenkomst treft u het geheel nieuwe interieur van de salon aan. Deze is van alle gemakken voorzien.

 

De washoek. Hier is tevens speciaal een bad voor de kleinere honden gerealiseerd

 

 

Het ontstaan

Al jaren ben ik fanatiek en succesvol in het showen van onze eigen honden.

Om deze honden showklaar te maken trimde ik ze altijd zelf. Heb de kunst hiervoor afgekeken bij vrienden in de showwereld en regelmatig trimworkshops gevolgd.

Ook hielp ik collega fokkers regelmatig met het show klaar maken van de honden. En gaf ik af en toe trimworkshops via rasverenigingen.

 

Na een werkperiode van een half jaar in Engeland heb ik besloten hier mijn beroep van te willen maken.

 

In 2006 ben ik begonnen met de officiële opleiding "Hondentoiletteren". In september 2007 ben ik met vlag en wimpel geslaagd voor mijn praktijk en theorie examen. Vanaf dat moment ben ik rijksgediplomeerd `Honden Trimster`.

 

 

 

 

Show Champion Dutch Consolidation Who´s Next

Clubwinnaar 2008

(klik op de foto voor meer info)

 

De eerste helft van 2007 is besteed aan de oprichting van de trimsalon en de verbouwings- en inrichtingswerkzaamheden van de trimsalon (23 m2) aan de Bentelosestraat 4 te Hengevelde (onze vorige locatie). Hierdoor was het mogelijk direct na het afronden van mijn opleiding te starten met het hondentoiletteren.

 

Hieronder staan een aantal foto´s van de trimsalon aan de Bentelosestraat 4:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn tevens aangesloten bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf)

 

 

Home

Over de Trimsalon

Informatie Webshop

Foto´s

Links

Waar vind u ons

Contact

 

 

 

 

Copyright Trimsalon Goldsett 2009 - 2013